Wat leuk dat je mijn website komt bezoeken!

Ieder mens is bijzonder en om dat te mogen vastleggen in mijn thuisstudio in Alkmaar of op locatie bij bedrijven, vind ik 1 van de mooiste en leukste dingen om te mogen doen. Met veel enthousiasme sta ik achter de camera en elke fotoshoot inspireert me weer om het beste in mensen naar boven te halen. Of je nu komt voor een professionele profielfoto voor LinkedIn, een portretfoto in Rembrandtstijl of een loveshoot, het draait om jou en een mooi resultaat.

Voor een fotosessie in mijn thuisstudio starten we eerst met een kop koffie of thee zodat we rustig kunnen kennismaken. Ik vertel wat je gedurende de fotoshoot mag verwachten en laat, afhankelijk voor welke fotoshoot je komt, het moodboard met ideeën zien ter inspiratie.
Vervolgens beginnen we met een testfoto te maken om te kijken of alles goed staat ingesteld en of de aanwijzingen die ik geef duidelijk zijn.
De meeste mensen hebben immers geen tot weinig ervaring voor de camera en vinden het vaak best spannend of hebben het idee dat ze nooit goed op de foto staan. Ik begeleid je gedurende de fotoshoot met tips voor de juiste houding en gezichtsuitdrukking, voor een zo mooi mogelijk resultaat.
Tussendoor laat ik af en toe een foto zien, zodat je een 1e indruk krijgt en om te kijken wat we nog anders en beter kunnen doen. Ook is er de mogelijkheid om tussendoor van kleding te wisselen. Ik hoop uiteraard dat je na de fotoshoot enthousiast en met een goed gevoel naar huis gaat. Daarna begint voor mij de 2e gedeelte van het werk, namelijk de foto's bewerken tot de stijl die we vooraf hebben afgesproken, tot een resultaat waar we allebei 100% tevreden over zijn!

Voor bedrijven en organisaties neem ik mijn mobiele studioset mee voor een professionele en uniforme uitstraling.

Mijn kracht ligt in het feit dat ik met geduld, enthousiasme en passie, zowel kinderen als volwassen op hun gemak weet te stellen en het beste in hen naar boven weet te halen. Mijn werk kenmerkt zich door fine-art/Rembrandtstijl en zwart-wit portretten. Inspiratie haal ik o.a. uit de werken van de oude meesters in de schilderkunst en het spel tussen licht en donker.

Ben jij op zoek naar fotograaf die je kan helpen bij het maken van een professionele profielfoto voor LinkedIn of om jouw bedrijf op de kaart te zetten?
Of wil je gewoon een super mooi portret van jezelf, kind(eren), samen met je gezin of samen met je partner?
Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ik sta ook open voor andere wensen en ideeën. Laat het me vooral weten, zodat ik kan kijken welke mogelijkheden er zijn.  "Je hebt de techniek méér dan goed in de vingers en je hebt een eigen stijl. Twee hele mooie pré’s als fotograaf. Je maakt prachtige portretten, je kunt fotograferen en je bent de materie meester!"
-Wouter Diemer Hoofdredacteur Zoom-

"Vanmiddag is Esther in mijn barbershop geweest, was onwijs gezellig, veel gelachen en totaal niet ongemakkelijk en het eindresultaat is prachtig!!
Lekker sfeertje heeft ze neer kunnen zetten..."
-Patrick Krook De Barbier Alkmaar-

"Afgelopen zaterdag heb ik met Esther een fotoshoot gehad voor mijn Thinline meubelen. We hebben vooraf concepten bedacht, wat we wilden en wat ik belangrijk vond om te laten zien. Op de dag zelf kwamen er nog meer ingevingen en zo is er een intense lange fotoshoot geweest in mijn werkplaats, met een geweldig resultaat! Naast een huiselijke sfeer met een Hollandsche Meester thema, iets waar Esther erg bekend mee is en wat ik altijd prachtig vind, ook een zakelijke serie gemaakt, om te laten zien dat de Thinline meubels ook geschikt zijn voor deze markt. Al met al ben ik superblij met deze foto's!"
-David de Klijn Studio de Klijn-

"Esther is echt super fijn om mee samen te werken! Ze begeleidt je er super goed doorheen en weet precies wat ze doet. Ik heb super veel van haar geleerd. Ze neemt de tijd en laat je heel erg op je gemak voelen."
-Anne Alofs model-

"Werkelijk PRACHTIG!!!!
Ik wil je nog een keer bedanken voor vandaag. Was diep onder de indruk hoeveel moeite je erin hebt gestoken en hoe professioneel je te werk gaat.
Van alle e-mailtjes, speurtocht naar spullen tot aan een snoeptafeltje voor de kinderen. Echt een dikke pluim!"

-Linda Rijpkema mama van Mika en Miles-

"Yordin heeft een geweldige fotoshoot gehad bij EB fotografie. Door de super leuke samenwerking en de creativiteit van Esther is er een super mooi resultaat uitgekomen. Esther weet goed hoe ze met kinderen moet samenwerken, wat in het resultaat terug is te zien. EB fotografie is een aanrader voor iedereen die een mooie reportage wil die niet alledaags is!"
-Suleika de Visser mama Yordin-

"Kundige fotograaf met een eigen stijl, die er mag zijn."
-Sander Groen-

"Een fotografe die werkelijk met passie achter de camera staat.
Ze weet wat ze doet en weet het beste uit het "object" te halen.
Buiten dat als persoon hartstikke leuk."
-Richard Tienstra-

"Zelden voel ik me op mijn gemak bij foto's, maar ik moest toch een aantal mooie foto's hebben voor mijn zakelijke pagina. Het resultaat was verbluffend. Voor een groot deel komt dat door het inzicht van Esther rondom licht en compositie, maar voor mij wellicht een groter deel komt dat omdat ze me in staat stelde te ontspannen en over te geven aan haar expertise en inzichten. Haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk en de resultaten waren ernaar. Dit was een uitstekende samenwerking, één die het meer dan waard was."
-Michael Blommaert The Language Collective-